Cases klanten en gebruikers

HB SmartTrade is ontstaan uit de samenwerking met grote spelers. Bekijk een greep onze klanten en tevreden HB SmartTrade gebruikers.

Cases en samenwerking

Software maken is iets anders dan software gebruiken. We houden onszelf dan ook graag voor ogen welke rol onze software speelt in het werk van gebruikers. Lees over het werk wat HB SmartTrade bij klanten verzet.

hbsmarttrade case klant weleda logo

Weleda Case

Weleda is een bekend merk bij de drogist. De producent van natuurlijke verzorgingsproducten en antroposofische (zelfzorg)geneesmiddelen heeft vestigingen in 56 landen.
Bekijk case
hbsmarttrade case klant gloe zeitz logo

Gloe & Zeitz Case

Gloe & Zeitz is een internationale handelsorganisatie en sinds 2006 klant van HB Software. Ze zijn onlangs live gegaan met de nieuwste versie van HB SmartTrade.
Bekijk case
hbsmarttrade case klant peaty mills logo

Peaty Mills Case

Peaty Mills plc is een Britse importeur van onder meer groenten en fruit in blik, in zuur ingelegde groenten, in plastic verpakt fruit en industriële producten (sappen, purees en concentraten).
Bekijk case

Klanten

HB SmartTrade is, zoals veel van onze producten, ontstaan uit de samenwerking met verschillende grote spelers uit de internationale handel. Wat is er leuker dan van toonaangevende toppers te mogen leren hoe een ERP hun segment écht zou kunnen helpen? Je vindt hieronder een kleine greep uit alle namen.

ivoryledoux logo

Ivory & Ledoux

Ivory & Ledoux verbetert de kwaliteit en variëteit van ingrediënten voor de Britse voedingsindustrie, gecombineerd met een professionele en persoonlijke service.
Info
artitec wallebroek logo klant

Artitec-Wallebroek

Artitec-Wallebroek is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deurbeslag en aanverwante accessoires.
Info
Canenco logo

Canenco BV

Canenco is op 18 april 2017 live gegaan met HB SmartTrade. Er is gebruikt gemaakt van Microsoft Dynamics NAV 2017.
Info
pomaz logo hbsmarttrade

Pomaz BV

POMAZ is in januari 2017 van start gegaan met HB SmartTrade. Pomaz heeft passie voor zwembaden en zwembadtechniek. 
Info
teesing logo hbsmarttrade

Teesing

Teesing ging in januari 2018 live met HB SmartTrade. Met vestigingen in Nederland, de VS, Taiwan en in China.
Info
vaneeghen

Van Eeghen b.v.

Van Eeghen Functional Ingredients (VEFI) is een familiebedrijf met meer dan 350 jaar ervaring en ging live met HB SmartTrade in januari 2016.
Info