Artitec-Wallebroek

De RVS deurkrukken en deurgrepen worden wereldwijd toegepast in grootschalige vastgoedprojecten, woningbouw en de utiliteitsbouw.
De afgelopen jaren is Artitec-Wallebroek uitgegroeid tot een succesvolle internationale onderneming met export van RVS deurbeslag naar meer dan 30 landen. Waarom kiezen architecten voor Artitec-Wallebroek? We ontwikkelen al onze producten zelf in huis, vaak op verzoek van klanten en eindgebruikers. Door deze werkwijze kunnen zij RVS raambeslag en deurbeslag bestellen dat aan alle eisen voldoet op het gebied van design, technische specificaties, praktisch gebruiksgemak, brandveiligheid en inbraakbestendigheid.

Zeker op veiligheidsgebied hebben we bij Artitec-Wallebroek een naam hoog te houden. Ons anti-kerntrekbeslag behoort tot het beste dat de markt de bieden heeft en is bovendien het meest voordelige RVS veiligheidsbeslag dat er is. En ook voor toonaangevend RVS deurbeslag in ziekenhuizen en zorginstellingen weten klanten ons te vinden. Alle deurgrepen en deurklinken zijn leverbaar met een optionele HC3 anti-bacteriële coating om ziekenhuisinfecties te voorkomen. Daarnaast biedt onze lijn anti-suïcideproducten een oplossing voor suïcidepreventie in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen.