Teesing

Teesing ging op 8 januari 2018 live met HB SmartTrade.

 

INTERNATIONALE LEVERANCIER

Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

We leveren een volledig pakket producten en diensten die u nodig heeft voor uw applicatie. Gespecialiseerde kennis van onze producten en markten stelt ons in staat snel te reageren op al uw vragen over het transport van gassen en vloeistoffen naar de plaats van gebruik. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we bovendien aangepaste producten en assemblages leveren die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de specificaties van uw kritieke proceseisen.

TEESING WERELDWIJD

Met vestigingen in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan (Zhubei City)  en in China ( Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten, zoals de medische/farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.

Teesing

Daag ons uit en stel je vraag!

Teesing BV

Verrijn Stuartlaan 40
2288 EL RIJSWIJK
Nederland

Gerelateerde afbeelding   +31 70 413 07 00.
Afbeeldingsresultaat voor email icon grey   info@teesing.nl