Documenten digitaliseren voor E-mail & offertes

Stuur met één klik je offerte en begeleidende brief per e-mail; algemene voorwaarden bijgevoegd. Supersnel en makkelijk!

Documenten digitaliseren voor e-mail en offertes

HB SmartTrade biedt voor een aantal tabellen de mogelijkheid om vrije velden toe te voegen, bijvoorbeeld artikelen, klanten en leveranciers. Op de stamtabellen (klant, leverancier, contact en artikel) kan met HB SmartTrade een controle op verplichte velden worden gezet. Aan stamtabellen zoals klanten, leveranciers en artikelen kunt u uitgebreide teksten toevoegen. Op een aantal documenten is het handig als deze voorzien worden van een elektronische handtekening.

Documenten digitaliseren  <span>voor E-mail & offertes </span>

Functionaliteiten en voordelen van documenten digitaliseren

Bekijk de functionaliteiten en voordelen van digitaliseren van documenten van HB SmartTrade.

Vrije velden artikelen, klanten, leveranciers

HB SmartTrade biedt voor een aantal tabellen de mogelijkheid om vrije velden toe te voegen, bijvoorbeeld artikelen, klanten en leveranciers. Een vrij veld kan vrije tekst bevatten of een verwijzing zijn naar een zelf in te richten tabel.

Lees meer

Verplichte velden vrij instelbaar

Op de stamtabellen (klant, leverancier, contact en artikel) kan met HB SmartTrade een controle op verplichte velden worden gezet. De verplichte velden zijn vrij instelbaar.
Lees meer

Uitgebreide tekstkoppelingen

Aan stamtabellen zoals klanten, leveranciers en artikelen kunt u uitgebreide teksten toevoegen. Bij het samenstellen van teksten kan gebruik gemaakt worden van velden uit uw database.
Lees meer

Automatische aanmaak verplichte documenten

Voor stamtabellen kan aangegeven worden welke documenten verplicht meegestuurd moeten worden. Bij het maken van een nieuw document worden deze documenten automatisch meegenomen, zodat snel zichtbaar is of alle bestanden aanwezig zijn.
Lees meer

Vertalingen

Op alle relevante tabellen van HB SmartTrade is het mogelijk om naast een omschrijving in de eigen taal ook een vertaling in een willekeurige andere taal te koppelen.

Lees meer

Oplossingen voor problemen met documenten

Bekijk enkele oplossingen voor problemen met documenten van HB SmartTrade.