Partners samenwerking bedrijven

HB Software werkt met partners samen voor het verrijken van HB SmartTrade. Zo kunnen we onze dienstverlening optimaliseren.

Sana Commerce

Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met Microsoft Dynamics NAV. De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop. Zo kunnen bedrijven zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te vergroten.

Samen met een sterk partnernetwerk zijn er wereldwijd meer dan 1.200 webshops die draaien op Sana Commerce.

Tasklet Factory

Tasklet Factory heeft een Mobile WMS-oplossing ontwikkeld. Dit is een mobiele barcodescannerapplicatie voor Microsoft Dynamics NAV die volledig integreert met de standaard functionaliteit van ERP-systemen, waarmee magazijnmedewerkers zowel online als offline bestellingen kunnen verwerken.

De Mobile WMS-applicatie draait op draagbare apparaten en maakt rechtstreeks verbinding met uw ERP-systeem, zonder systemen en/of software ertussen. Het is een echte kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

Dynavision

Gespecialiseerd in managementadvies en treedt vaak op als coach van managers en groepen. Veel ervaring in de begeleiding van grote veranderingsprocessen bij de overheid en non-profit organisaties. Geschoold in werktuigbouw, bedrijfskunde, personeelswerk, organisatiekunde en management. 

Exsion365

Exsion maakt het voor controllers gemakkelijk om te rapporteren en te consolideren. Voor het maken van rapporten met Exsion is een Microsoft (Dynamics) database vereist, voor het consolideren maakt het Exsion niet uit welke software je voor de administratie gebruikt. Het is in beide gevallen makkelijk te leren, flexibel en snel.

ForNav

ForNav een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en Navision.

Continia Software A/S

Met de Document Capture Service wordt het proces van documenten aanmaken in Microsoft Dynamics NAV volledig geautomatiseerd.

Partner worden?

Heb je interesse om partner te worden?
Neem dan contact op.