Over HB SmartTrade introductie

HB SmartTrade is een product en service van HB Software. HB Software is een team van doorgewinterde professionals.

Wat is HB SmartTrade?

HB SmartTrade is business software voor (inter)nationale handelsbedrijven gebaseerd op Microsoft Dynamics. Het is zo ingericht dat het overzicht biedt in complexe wereld van de handel. Alles wordt inzichtelijker, wat resulteert in meer tijds- en margebeheersing.

Wie is HB SmartTrade?

HB SmartTrade is ontwikkeld door HB Software. HB Software is een team van ervaren professionals. Een complementair team: de disciplines vullen elkaar aan en hebben korte lijnen. Een team dat het vak beheerst en vanuit ervaring ontwikkelt, implementeert en adviseert.

Microsoft Solution Partner

HB Software is een Microsoft Solution Partner. Wij zijn daarmee gespecialiseerd in het leveren van oplossingen bovenop Microsoft Business Central. Business Central is de ERP oplossing van Microsoft die is ontworpen om bedrijfsactviteiten te stoomlijnen, productiviteit te verbeteren en groei te stimuleren. Onze oplossingen zijn gecertificeerd door Microsoft en beschikbaar in AppSource.

logo microsoft solution partne hbsmarttrade
microsoft solution partner

Team ervaren software professionals

HB SmartTrade bestaat uit een team van doorgewinterde professionals. Een complementair team: disciplines vullen elkaar aan en hebben korte lijnen. 
Meer

Cases klanten en gebruikers

HB SmartTrade is ontstaan uit de samenwerking met grote spelers. Bekijk een greep onze klanten en tevreden HB SmartTrade gebruikers.
Meer

Partners samenwerking bedrijven

HB Software werkt met partners samen voor het verrijken van HB SmartTrade. Zo kunnen we onze dienstverlening optimaliseren.
Meer