Boek nu vrijblijvend“Digital Insight voor handelsbedrijven”

Omdat digitaliseren om veel meer dan alleen techniek gaat, willen we graag met je in gesprek. In dit gesprek kom je erachter wat digitalisering voor moderne handelsbedrijven betekent en wat de voordelen zijn, maar ook wat mogelijke valkuilen zijn. We denken niet alleen vanuit onze oplossing die speciaal voor en door handelsbedrijven gemaakt is, maar vooral vanuit je bedrijfsvoering en hoe techniek en mensen daarin een plek krijgen.

De volgende onderwerpen kunnen o.a. aan de orde komen:

  • hoe houd ik mijn webshop en financiĆ«le software synchroon op elkaar aangesloten zonder dubbele invoer?
  • hoe stuur ik efficiĆ«nt mijn logistieke dienstverleners aan?
  • hoe richt ik mijn magazijn in, wat is een optimale voorraad?
  • kan ik volledig papierloos werken?
  • wat zijn de investeringen?

Na het gesprek heb je inzicht in:

  • wat de mogelijkheden zijn van digitalisering op een Microsoft platform
  • welke plek HB SmartTrade daarin kan hebben
  • welke volgende stappen je met je organisatie kunt nemen om slim te digitaliseren

Bel voor een afspraak: 0031 (0)182 580 411

Stuur een e-mail naar: office@hbsmarttrade.com